ONS INTERNATIONALE NETWERK STAAT TOT UW BESCHIKKING.

Internationaal
netwerk

New Circle is opgezet door advocaten die voorheen met elkaar hebben samengewerkt binnen één van de meer toonaangevende internationale advocatenkantoren. Onze ervaring nauw samen te werken op een groot aantal high-profile transacties en geschillen in diverse jurisdicties stelt ons in staat om onze cliënten van hoogwaardig juridisch advies te voorzien in grensoverschrijdende zaken.

Internationaal netwerk
Advocaten kantoor

Met onze gezamenlijke achtergrond delen we dezelfde waarden, business culture en benadering van de behoeften van onze cliënten, en bieden we oplossingen voor hun meest uitdagende juridische vraagstukken op een pragmatische manier, altijd met oog voor de commerciële kant van het verhaal.

Wij maken onderdeel uit van een informeel en non-exclusief internationaal netwerk

New Circle bedient belangrijke Europese jurisdicties (Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Luxemburg, Nederland, Polen, Slowakije, Spanje en Tsjechië) en belangrijke markten in Azië en wij werken tevens nauw samen met kantoren in andere belangrijke jurisdicties, zoals België, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en andere jurisdicties.

Onze
partners