International Network

International Network

Wij maken onderdeel uit van een informeel en non-exclusief internationaal netwerk met dekking in belangrijke Europese jurisdicties (Tsjechië, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Italië, Luxemburg, Nederland, Polen, Slowakije en Spanje) en belangrijke markten in Azië en werken tevens nauw samen met kantoren in andere belangrijke jurisdicties, zoals het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, België en andere jurisdicties.

Onze cross-border mogelijkheden en capaciteiten stellen ons in staat om indien vereist wereldwijd diensten te verlenen. Ons netwerk is opgezet op initiatief van partners van de betrokken kantoren die voorheen met elkaar hebben samengewerkt bij één van de leading international law firms. Onze gezamenlijke ervaring met het nauw samenwerken op een groot aantal high-profile multi-jurisdictional transacties en geschillen stelt ons in staat om onze cliënten van hoogwaardig juridisch advies te voorzien in grensoverschrijdende zaken.

Met onze gezamenlijke achtergrond, delen we dezelfde waarden, business culture en benadering van de behoeften van onze cliënten, en bieden we oplossingen voor hun meest uitdagende juridische vraagstukken op een pragmatische manier, altijd met oog voor de commerciële kant van het verhaal.